Besplatno preuzmite poster “COVID-19 – Zaštitite se”

COVID-19 svima radi probleme, sve više ljudi je zaraženo, uvode se razne restrikcije sukladno odredbama stožera, zaposlenici moraju u samoizolaciju, ograničava se poslovanje.

Unatoč tome što možemo vidjeti posljedice COVIDA-19 na one koji dobiju teže simptome, mnogi ne shvaćaju ozbiljnost pandemije. Zato je bitno djelovati proaktivno, kako bi smanjili rizik od širenja pandemije u vašoj organizaciji. Educirajte svoje osoblje, postavljajte postere i obavijesti koje educiraju i osvješćuju vaše osoblje. Na ovoj stranici možete besplatno preuzeti poster “COVID-19 – Zaštitite se” – koji podsjeća osoblje osnovnim pravilima ponašanja tijkom pandemije, kako bi zaštitili sebe i druge.

  • Jednostavno kliknite na poster ispod i direktno možete preuzeti ovaj poster.
  • Slobodno ga koristite unutar svoje organizacije kako bi održavali zadovoljavajuću razinu svijesti o zaštiti od ovog virusa.
  • Ako želite dobivati obavijesti o ovakvim i sličnim materijalima i promocijama, prijavite se na naš newsletter. Odjaviti se možete u bilo kojem trenutku.

Budite sigurni, štitite sebe i druge!

Newsletter

Mi ne volimo spam, tako da se maksimalno trudimo da i naše poruke nisu spam, već Vam želimo pružiti pravu vrijednost kroz informacije koje vam šaljemo.

Putem e-maila slati ćemo vam pozive na besplatne edukacije, korisne materijale, dokumente i alate. Možete nas pitati pitanja na koja ćemo kroz naš newsletter pokušati odgovoriti na zadovoljstvo svih naših pretplatnika.

Naravno da ćemo Vam povremeno poslati i marketinške informacije, ali nikad bez neke stvarne vrijednosti za Vas. 

Odjaviti se možete u bilo kojem trenutku.

We Care For Your Security!