Home Dogadjaji ISO/IEC 27001 – Uvod u normu i implementaciju – Besplatni webinar

Date

21.11.2020.
Expired!

Time

13:00 - 15:00

Cijena

knBESPLATNO

ISO/IEC 27001 – Uvod u normu i implementaciju – Besplatni webinar

ISO/IEC 27001 najpoznatija je međunarodna norma koja pruža detaljne smjernice o upravljanju informacijskom sigurnošću u organizacijama (u govoru vrlo često se koristi samo ISO 27001) vodeća je međunarodna norma upravljanja informacijskom sigurnošću čijom uspostavom organizacija pokazuje da joj se može vjerovati jer je uspostavila sustav zaštite informacija. Informacijska sigurnost podrazumijeva razne aspekte zaštite informacija kao što su kontrola pristupa i fizička sigurnost, operativna sigurnost, sigurnost mreža i telekomunikacija, sigurnost aplikacija i sustava, sigurnost prijenosnih uređaja, itd.

Uspostava traži detaljno razumijevanje ISO/IEC 27001 norme, ali jednako tako i poznavanje najboljih sigurnosnih praksi kako bi se poboljšala i/ili implementirala odgovarajuća sigurnosna rješenja koja najbolje odgovaraju informatičkoj tehnologiji i poslovnim procesima organizacije.

Ova dvosatna edukacija vas upoznaje s zahtjevima ISO 27001 i procesom uspostave, te slobodno možete postaviti pitanja na koje želite odgovor.

Prijavite se na naš besplatni webinar kako bi saznali više o ISO/IEC 27001.

Tags

Organizator

Xiphos d.o.o.
Phone
+385911444111
Email
[email protected]
Website
http://www.xiphos.hr

Pomažemo organizacijama svih veličina i djelatnosti u zaštiti od prijetnji informacijskoj sigurnosti i kontinuitetu poslovanja, unaprjeđenju otpornost i smanjenju potencijalne štete u slučaju incidenata. Mi razumijemo prirodu poslovanja i izazove uspostave sigurnosne kulture unutar organizacije te svako rješenje prilagođavamo potrebama organizacije.

QR Code

Predavači

 • Darie Marić
  Darie Marić
  CISM, CISA, CRISC, ISO/IEC 27001 Lead Auditor

  CISM, CISA, CRISC, ISO/IEC 27001 Lead Auditor
  Darie Marić je stručnjak za informacijsku sigurnost i zaštitu podataka, upravljanje kontinuitetom poslovanja te upravljanje rizicima s preko 20 godina iskustva. Poslovna iskustva je stjecao u raznim organizacijama u kojima je djelovao kao voditelj informacijske sigurnosti i kontinuiteta poslovanja, konzultant ili kao vanjski suradnik. Posjeduje opsežno znanje i dugogodišnje iskustvo održavanja edukacija u područjima informacijske sigurnosti i zaštite podataka, te međunarodno priznate certifikate CISM (Certified Information Security Manager), CISA (Ceritified Information System Auditor), CRISC (Certified in Risk and Information Control) i ISO/IEC 27001 Lead Auditor.

 • Dragan Podvorec
  Dragan Podvorec
  ISO/IEC 27001 Lead auditor, GDPR specialist

  ISO/IEC 27001 Lead Auditor
  Dragan Podvorec je viši konzultant, specijalizirani stručnjak u Xiphosu i posjeduje višegodišnje međunarodno iskustvo u područjima informacijske sigurnosti, zaštite podataka, uspostave, održavanja i revizije ISO/IEC normi i GDPR-a, kontinuitetu poslovanja i vrši funkcije eksternaliziranog službenika za zaštitu podataka (DPO). Praktična iskustva je stjecao kroz mnogobrojne projekte prilagodbe organizacija različitih veličina i djelatnosti. Posjeduje međunarodno priznati certifikat ISO/IEC 27001 Lead Auditor.