Home Dogadjaji Pričuvna kopija (backup) – najbolje prakse – Besplatni webinar

Date

22.10.2020.
Expired!

Time

13:00 - 14:00

Cijena

knBESPLATNI

Pričuvna kopija (backup) – najbolje prakse – Besplatni webinar

 • Što je to backup i kako odabrati backup koji je prikladan za moju organizaciju?
 • Koje su najbitnije značajke kvalitetnog backupa?
 • Kako odrediti što backupirati i koliko često?
 • Kako zaštiti backup?

Na ta i na još mnogo pitanja odgovoriti ćemo vam na ovom besplatnom jednosatnom webinaru.

Prijavite se kako bi osigurali svoje prisustvo.

Tags

Organizator

Xiphos d.o.o.
Phone
+385911444111
Email
[email protected]
Website
http://www.xiphos.hr

Pomažemo organizacijama svih veličina i djelatnosti u zaštiti od prijetnji informacijskoj sigurnosti i kontinuitetu poslovanja, unaprjeđenju otpornost i smanjenju potencijalne štete u slučaju incidenata. Mi razumijemo prirodu poslovanja i izazove uspostave sigurnosne kulture unutar organizacije te svako rješenje prilagođavamo potrebama organizacije.

QR Code

Predavači

 • Darie Marić
  Darie Marić
  CISM, CISA, CRISC, ISO/IEC 27001 Lead Auditor

  CISM, CISA, CRISC, ISO/IEC 27001 Lead Auditor
  Darie Marić je stručnjak za informacijsku sigurnost i zaštitu podataka, upravljanje kontinuitetom poslovanja te upravljanje rizicima s preko 20 godina iskustva. Poslovna iskustva je stjecao u raznim organizacijama u kojima je djelovao kao voditelj informacijske sigurnosti i kontinuiteta poslovanja, konzultant ili kao vanjski suradnik. Posjeduje opsežno znanje i dugogodišnje iskustvo održavanja edukacija u područjima informacijske sigurnosti i zaštite podataka, te međunarodno priznate certifikate CISM (Certified Information Security Manager), CISA (Ceritified Information System Auditor), CRISC (Certified in Risk and Information Control) i ISO/IEC 27001 Lead Auditor.

 • Dragan Podvorec
  Dragan Podvorec
  ISO/IEC 27001 Lead auditor, GDPR specialist

  ISO/IEC 27001 Lead Auditor
  Dragan Podvorec je viši konzultant, specijalizirani stručnjak u Xiphosu i posjeduje višegodišnje međunarodno iskustvo u područjima informacijske sigurnosti, zaštite podataka, uspostave, održavanja i revizije ISO/IEC normi i GDPR-a, kontinuitetu poslovanja i vrši funkcije eksternaliziranog službenika za zaštitu podataka (DPO). Praktična iskustva je stjecao kroz mnogobrojne projekte prilagodbe organizacija različitih veličina i djelatnosti. Posjeduje međunarodno priznati certifikat ISO/IEC 27001 Lead Auditor.