O NAMA

XIPHOS | We Care For Your Security

XIPHOS

Xiphos d.o.o. konzultantska je tvrtka koja nudi svoje usluge, proizvode i ekspertizu klijentima. Specijalizirani smo u poljima GDPR prilagodbe, informacijske sigurnosti, kontinuiteta poslovanja, upravljanja rizicima, uspostavi i neovisnim revizijama normi upravljanja (ISO/IEC 27001, ISO 9001, ISO/IEC 20000, ISO 22301, ISO 31000), kao i edukaciji vezanoj uz navedena područja.

Pomažemo organizacijama svih veličina i djelatnosti u zaštiti od prijetnji informacijskoj sigurnosti i kontinuitetu poslovanja, unaprjeđenju otpornost i smanjenju potencijalne štete u slučaju incidenata. Mi razumijemo prirodu poslovanja i izazove uspostave sigurnosne kulture unutar organizacije te svako rješenje prilagođavamo potrebama organizacije.

Dugogodišnje iskustvo u uspostavi InformacijskE sigurnosti i zaštite podataka

Djelatnici Xiphos-a posjeduju dugogodišnje iskustvo u uspostavama ISO normi, održavanju sustava upravljanja, kao i revizijama istih. Naši klijenti najčešće su organizacije iz financijskog sektora, državne institucije, ministarstva i IT tvrtke, ali i organizacije ostalih djelatnosti. Zadovoljstvo i sigurnost klijenata na prvom nam je mjestu. Zato djelatnici Xiphos-a usko surađuju s klijentima i prilagođavaju sve sustave upravljanja i usluge poslovnim potrebama i ciljevima svake pojedine organizacije. Cilj je u svakom trenutku osigurati funkcionalnost sustava i konkretnu korist za organizaciju uz osiguranje zakonske i regulativne usklađenosti.

Xiphos
Darie Marić, direktor

Darie Marić, direktor

CISM, CISA, CRISC, ISO/IEC 27001 Lead Auditor

Darie Marić je stručnjak za informacijsku sigurnost i zaštitu podataka, upravljanje kontinuitetom poslovanja te upravljanje rizicima s preko 20 godina iskustva. Poslovna iskustva je stjecao u raznim organizacijama u kojima je djelovao kao voditelj informacijske sigurnosti i kontinuiteta poslovanja, konzultant ili kao vanjski suradnik. Posjeduje opsežno znanje i dugogodišnje iskustvo održavanja edukacija u područjima informacijske sigurnosti i zaštite podataka, te međunarodno priznate certifikate CISM (Certified Information Security Manager), CISA (Ceritified Information System Auditor), CRISC (Certified in Risk and Information Control) i ISO/IEC 27001 Lead Auditor.
Dragan Podvorec, viši konzultant

Dragan Podvorec, viši konzultant

ISO/IEC 27001 Lead Auditorr

Dragan Podvorec je viši konzultant, specijalizirani stručnjak u Xiphosu i posjeduje višegodišnje međunarodno iskustvo u područjima informacijske sigurnosti, zaštite podataka, uspostave, održavanja i revizije ISO/IEC normi i GDPR-a, kontinuitetu poslovanja i vrši funkcije eksternaliziranog službenika za zaštitu podataka (DPO). Praktična iskustva je stjecao kroz mnogobrojne projekte prilagodbe organizacija različitih veličina i djelatnosti. Posjeduje međunarodno priznati certifikat ISO/IEC 27001 Lead Auditor.

REFERENCE

15 + 3 =

VAŠE OSOBNE INFORMACIJE SIGURNE SU S NAMA

Copyright © 2020. ≈ Xiphos d.o.o.