Pravila korištenja internetskih stranica

Xiphos d.o.o. vam omogućuje korištenje usluga i sadržaja svojih internetskih stranica koje je podložno niže navedenim Pravilima korištenja. Pravila korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge Xiphos d.o.o. internetskih stranica koje uključuju www.xiphos.hr domenu.

Korištenjem bilo kojeg dijela Xiphos. d.o.o. internetskih stranica te svih njihovih dijelova i podsiteova smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove internetske stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove internetske stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Korisnicima Xiphos d.o.o. internetskih stranica strogo je zabranjeno unutar komentara:

  • objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način
  • objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima
  • lažno predstavljanje, odnosno, predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe
  • objavljivanje, slanje i razmjenu sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom

Komentari na tekstove objavljene na internetskim stranicama Xiphos d.o.o. ne odražavaju stav vlasnika i uredništva.

Autorska prava

Xiphos d.o.o. polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela internetskih stranica, bez dopuštenja vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Pravo na izmjene sadržaja i usluga

Xiphos d.o.o. zadržava pravo promjene, privremenog ili trajnog ukidanja bilo kojeg sadržaja ili usluge na internetskim stranicama bez obaveze prethodne najave.

Linkovi na druge web stranice

Xiphos d.o.o. internetske stranice sastoje se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice.

Sve sadržaje Xiphos d.o.o. internetskih stranica koristite na vlastitu odgovornost i Xiphos d.o.o. ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu njihovim korištenjem.

Xiphos d.o.o. zadržava pravo izmjene ovih pravila korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internetskim stranicama. 

VAŠE OSOBNE INFORMACIJE SIGURNE SU S NAMA

Copyright © 2020. ≈ Xiphos d.o.o.