Webinar Upravljanje kontinuitetom poslovanja

BROJ SUDIONIKA JE OGRANIČEN!

Prijavite se odmah bez ikakvih obaveza, kako bi osigurali sudjelovanje u ovom webinaru na kojem ćete saznati:

  • rizike povezane s kontinuitetom poslovanja
  • korake koje morate poduzeti za uspostavu kontinuiteta poslovanja,
  • kako znati da ste stvarno spremni na sve,
  • kako upravljati u kriznim situacijama

Datum webinara:

  • 14.05.2020. – Upravljanje kontinuitetom poslovanja.

Poveznice za praćenje webinara dobiti će samo oni koji su ispunili podatke i prijavili se.

Voljeli bi ostati u kontaktu s Vama putem elektroničke pošte kako bi vas informirali o događajima, uslugama, ekskluzivnim ponudama i popustima iz područja informacijske sigurnosti, kontinuiteta poslovanja, upravljanja rizicima te vezanih regulativa.Vaše osobne podatke koristimo isključivo za ovdje navedenu svrhu, u skladu s Politikom privatnosti. Ukoliko odaberete “Ne želim ostati u kontaktu” dobiti ćete samo poruke povezane s ovim webinarima.

Darie Marić CISM, CISA, CRISC, ISO/IEC 27001 Lead Auditor

CISM, CISA, CRISC, ISO/IEC 27001 Lead Auditor

Stručnjak za informacijsku sigurnost i zaštitu podataka,  upravljanje kontinuitetom poslovanja te upravljanje rizicima s 20+ godina iskustva. Poslovna iskustva je stjecao u raznim tvrtkama u kojima je djelovao kao voditelj informacijske sigurnosti i kontinuiteta poslovanja, konzultant ili kao vanjski suradnik. Posjeduje dugogodišnje iskustvo edukacije u poljima informacijske sigurnosti i zaštite podataka.

Dragan Podvorec ISO/IEC 27001 Lead Auditor

ISO/IEC 27001 Lead Auditor

Stručnjak za informacijsku sigurnost i zaštitu podataka s 5+ godina iskustva. Iskustva je stjecao kroz mnoge projekte prilagodbe organizacija ISO/IEC 27001:2013, kao i prilagodbe GDPR uredbi. Posjeduje dugogodišnje iskustvo edukacije u poljima informacijske sigurnosti i zaštite podataka.