+385911444111 info@xiphos.hr

XIPHOS

We Care For Your Security

NAMA

Xiphos d.o.o. konzultantska je tvrtka koja nudi svoje usluge, proizvode i ekspertizu klijentima. Specijalizirani smo u poljima informacijske sigurnosti, kontinuiteta poslovanja, upravljanja rizicima, uspostavi normi upravljanja (ISO/IEC 27001, ISO 9001, ISO 20000, ISO 22301…), kao i edukaciji vezanoj uz navedena područja.

Pomažemo organizacijama svih veličina i djelatnosti u zaštiti od prijetnji informacijskoj sigurnosti i kontinuitetu poslovanja, unaprjeđenju otpornost i smanjenju potencijalne štete u slučaju incidenata. Mi razumijemo prirodu poslovanja i izazove uspostave sigurnosne kulture unutar organizacije te svako rješenje prilagođavamo potrebama organizacije.

Dugogodišnje iskustvo

Djelatnici Xiphos-a posjeduju dugogodišnje iskustvo u uspostavama ISO normi, održavanju sustava upravljanja, kao i revizijama istih. Naši klijenti najčešće su organizacije iz financijskog sektora, državne institucije, ministarstva i IT tvrtke, ali i međunarodne organizacije. Zadovoljstvo i sigurnost klijenata na prvom nam je mjestu. Zato djelatnici Xiphos-a usko surađuju s klijentima i prilagođavaju sve sustave upravljanja i usluge poslovnim potrebama i ciljevima svake pojedine organizacije. Cilj je u svakom trenutku osigurati funkcionalnost sustava i konkretnu korist za organizaciju uz osiguranje zakonske i regulativne usklađenosti.

10 + 15 =

VAŠI OSOBNI PODACI S NAMA SU SIGURNI

Copyright © 2020. ≈ Xiphos d.o.o.