O nama

Ured

Xiphos d.o.o., Ulica Ivana Šibla 15,
10020 Zagreb, Hrvatska

Telefon

Mobitel: +385 91 144 4111
Mobitel: + 385 98 1610 492

Sjedište

Xiphos d.o.o., Fabijanićeva 60, 10040 Zagreb, Hrvatska

Ukratko o nama 01

Ukratko o nama

Xiphos d.o.o. je konzultantska tvrtka koja nudi svoje usluge, proizvode i stručnost klijentima diljem svijeta. Specijalizirani smo za područja informacijske sigurnosti, kontinuiteta poslovanja, upravljanja rizicima, usklađenosti s propisima vezanim uz zaštitu podataka (GDPR), implementacije i neovisne revizije standarda upravljanja (ISO / IEC 27001, ISO 22301, ISO 31000), kao i edukacije vezano za navedena područja. Pomažemo organizacijama svih veličina i aktivnosti u zaštiti od prijetnji informacijskoj sigurnosti i kontinuitetu poslovanja. Pomažemo poboljšati otpornost i smanjiti potencijalnu štetu organizacija u slučaju incidenata. Razumijemo prirodu poslovanja i izazove uspostavljanja sigurnosne kulture unutar organizacije te svako rješenje prilagođavamo potrebama svake organizacije.

Godine iskustva 02

Godine iskustva

Iskustvo – Zaposlenici Xiphosa imaju dugogodišnje iskustvo u implementaciji ISO standarda, održavanju sustava upravljanja, kao i njihovoj reviziji.
Klijenti – Naši klijenti su najčešće organizacije iz ¦nancijskog sektora, vladine institucije, ministarstva i IT tvrtke, ali i organizacije iz drugih industrija.
Briga – Zadovoljstvo i sigurnost kupaca su na prvom mjestu. Zbog toga zaposlenici Xiphosa usko surađuju s kupcima i prilagođavaju sve sustave upravljanja i usluge poslovnim potrebama i ciljevima svake pojedine organizacije. Cilj je osigurati funkcionalnost sustava i konkretnu korist za organizaciju u svakom trenutku, istodobno osiguravajući zakonsku i regulatornu usklađenost

Kontaktirajte nas